maandag 2 april 2018

Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker

Pijnacker, gemeente Pijnacker-Nootdorp (ZH)

1,6 km - 4,8 km - 8,0 km - 10 Engelse mijl

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Duijvestijn Tomaten Paasloop is een trimloop over diverse afstanden, gemeten in Engelse Mijlen, in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp. De afstanden zijn: 3 EM, 5 EM en 10 EM en een kidsrun van 1 EM.
Starttijd van kidsrun om 10.15 uur Overige afstanden om 11.00 uur
Start en finish van alle afstanden is bij de Tinteltent; het clubgebouw van de IJsvereniging Pijnacker aan de Sportlaan 17, 2641 AZ in Pijnacker.
Kosten van deelname; Kindermijl: EUR 2,50. Overige afstanden: EUR 8,50. Het inschrijfgeld zal vooraf bij inschrijving betaald moeten worden. LET OP: de inschrijving loopt tot en met 31 maart 2018. Bij na-inschrijving aan de start wordt 2,50 extra berekend. Kleedkamers en douches zijn aanwezig. Voor de winnaars zijn er prijzen beschikbaar, onder alle deelnemers is er een verloting, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door sponsoren. Tevens is er voor elke deelnemer een attentie. Informatie en foto’s van de Paasloop vind u op: www.ijvp.nl/overige-activiteiten/paasloop.htmlGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker.