zondag 14 januari 2018

LOKO Loop

Zeewolde (FL)

1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement LOKO Loop is inmiddels verlopen.

De derde in een serie van vier mooie zondagochtend loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde.
Zowel de recreatieve als de meer competitieve loper komt aan zijn trekken. De start- en finishlocatie, is net als enige jaren geleden, opnieuw de RCN camping. Met een looproute waarin deelnemers een deel van het parcours van vroeger zullen herkennen, maar met een aantal nieuwe toevoegingen.'
Deelnemers hebben de keuze uit een 10 of 5km afstand, waarbij voor de jeugd een afwisselend crossparcours wordt uitgezet van 1 en 2,5km.

De LOKO loopcompetitie vindt plaats op iedere tweede zondag van de maanden oktober, november, januari en februari. Er kan worden ingeschreven voor de hele competitie of voor losse wedstrijden. Wie zich inschrijft voor de competitie dingt mee voor een plaats in het eindklassement. Voor jeugd is er ook voor de losse wedstrijden een prijsuitreiking. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.avzeewolde.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement LOKO Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement LOKO Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zeewolde (FL).
Meer hardloopevenementen in Zeewolde (FL).