zaterdag 26 mei 2018

Groesbeekse Looptour

Groesbeek (GE)

3 km - 5 km - 7,5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Groesbeekse Looptour is inmiddels verlopen.

De 29e Groesbeekse Looptour 2018 is een 4 of 7 daags uitdagend hardloop evenement in de prachtige omgeving van Groesbeek en Nijmegen. De wedstrijd wordt gelopen van 26 mei tot en met 2 juni Elke dag wordt één afstand gelopen en een klassement opgemaakt. Starten op individuele afstanden behoort tot de mogelijkheden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Groesbeekse Looptour.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Groesbeekse Looptour zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Groesbeekse Looptour.