vrijdag 27 april 2018

Wijboschloop

Wijbosch, gemeente Schijndel (NB)

0,5 km - 1 km - 1,5 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Wijboschloop is inmiddels verlopen.

De afstanden van 500, 1000, 1500 en 2000 meter betreft de afstanden van de kidsrun, die starten om 10.00 uur. Er kan dan gekozen worden voor 1, 2, 3 of 4 ronden. De 5 kilometer start om 10:45 uur, de 10 kilometer start om 11:00 uur.
Nieuw in 2018 is het nieuwe, snellere parkoers - waarvoor voor de snelste man en vrouw op de 10 kilometer een geldprijs klaar ligt - en de tijdwaarneming door middel van een chip. Voor de snelste mannen en vrouwen in hun categorie worden prijzen ter beschikking gesteld.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wijboschloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Wijboschloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Wijboschloop.