zondag 3 juni 2018

Schutz Marathon Hoorn

Hoorn (NH)

1,2 km - 5 km - 10 km - halve marathon - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Schutz Marathon Hoorn is inmiddels verlopen.

Vanaf 1 december 2017 kun je je inschrijven voor de 14e Schutz Marathon Hoorn die op zondag 3 juni 2018 wordt gehouden. Naast de 5 km, 10, km , halve -en hele marathon is er een jeugdloop van 1.2 km. Voor iedere deelnemer ligt er een verrassende medaille klaar aan de finish. Alle volwassen deelnemers krijgen een opvallend dry-fit shirt cadeau. En dit voor dezelfde prijs als in 2017! Onze inschrijf -en kleedlocatie Schouwburg Het Park is op 5 minuten lopen vanaf NS-station en (ruime) parkeergelegenheid bereikbaar.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Schutz Marathon Hoorn.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Schutz Marathon Hoorn zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Hoorn (NH).
Meer hardloopevenementen in Hoorn (NH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Schutz Marathon Hoorn.