zaterdag 20 januari 2018

3e Kwintelooyen WinterRun

Rhenen (UT)

5 km - 10 km - 15 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Heerlijk hardlopen (5, 10 of 15 kilometer) over de Utrechtse Heuvelrug. Alle afstanden kennen een aantal mooie klimmetjes en heerlijke afdalingen en onderweg kun je genieten van de mooie natuur en het prachtige uitzicht over de Gelderse Vallei.

Met dank aan onze sponsoren gaat 100% van het inschrijfgeld naar het werk van Kindsponsororganisatie Compassion in EthiopiŽ.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 3e Kwintelooyen WinterRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Rhenen (UT).
Meer hardloopevenementen in Rhenen (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 3e Kwintelooyen WinterRun.