donderdag 21 juni 2018

19e Molenloop

Stellendam, gemeente Goedereede (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 19e Molenloop is inmiddels verlopen.

De Molenloop wordt georganiseerd door AV de Stellerunners en is een prestatieloop van 5 en 10 km over een selectief parcours. De 10 Km gaat voor een deel over onverharde paden door natuurgebied de Scheelhoek in Stellendam.
Inschrijven vanaf 18:15 bij het Stellehuus nabij zwembad het Zuiderdiep in Stelledam. De start van de 5 en 10 km is om 19:30.

(nog) niet bekend
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 19e Molenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 19e Molenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 19e Molenloop.