zondag 28 januari 2018

Hubo Kaagloop

Wervershoof (NH)

2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hubo Kaagloop is inmiddels verlopen.

Al ruim 30 jaar een leuke loop voor zowel de fanatieke hardloper als de recreant. Er zijn kleedruimtes beschikbaar en een prijsuitreiking in de kantine van voetbalvereniging VVW.

Het parcours is snel (10 KM 2017 in 32:12 ) en volledig over asfalt. Het gaat deels door de dorpskern en deels langs de ijsselmeerdijk.

Inschrijven via Kaagloop.nlGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hubo Kaagloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hubo Kaagloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hubo Kaagloop.