zaterdag 3 februari 2018

Kroondomein Het Loo Midwinter Marathon

Apeldoorn (GE)

marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Kroondomein Het Loo Midwinter Marathon is inmiddels verlopen.

Een unieke belevenis, een unieke kans! Op zaterdag 3 februari 2018, de dag vr de andere afstanden van de Midwinter Marathon, is er een marathon trail door het mooiste stuk natuur op de Veluwe, Kroondomein Het Loo. Een trailloop door het leefgebied van edelherten en wilde zwijnen. Vanwege het unieke karakter van het gebied zijn er dan ook een aantal restricties noodzakelijk geworden. Als eerste eindigen of een zeer snelle tijd neerzetten is niet het doel. Genieten van de omgeving tijdens een stevige inspanning, dat is het doel!

Om dit mogelijk te maken is er bovendien aan deze eerste editie een strikte limiet gesteld aan het aantal deelnemers: maximaal 150 lopers.
Het parcours gaat uitsluitend over bospaden en is behoorlijk heuvelachtig.

Inschrijven kan vanaf half oktober!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Kroondomein Het Loo Midwinter Marathon .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Kroondomein Het Loo Midwinter Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Kroondomein Het Loo Midwinter Marathon .