zondag 4 februari 2018

Multicopy Businessrun

Apeldoorn (GE)

8 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Multicopy Businessrun is inmiddels verlopen.

Wil je je collega’s op een andere manier beter leren kennen of wil je je collega’s sportief uitdagen? Of wil je relaties uitnodigen voor een bijzonder hardloopevenement? Doe dan mee aan de Multicopy Businessrun van de Midwinter Marathon. Binnen de Businessrun kunnen teams meedoen aan de Acht van Apeldoorn (8 km) of de Mini-Marathon (10 Engelse mijlen = 16.093 km). Een team bestaat uit 3, 4 of 5 mannen en/of vrouwen. Als teamloper heb je bovendien extra faciliteiten in vergelijking met de individuele deelnemers.

Wil je met jouw bedrijf of organisatie meedoen aan de Businessrun? Je kunt tot en met 13 januari 2018 inschrijven.
De inschrijving sluit op 13 januari 23.59 uur.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Multicopy Businessrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Multicopy Businessrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Multicopy Businessrun.