vrijdag 2 maart 2018

Doei Dystrofie Loop

Den Helder (NH)

50 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Doei Dystrofie Loop is inmiddels verlopen.

Op 2 maart 2018 ren ik 50 kilometer door Noord-Holland tegen dystrofie. Van mensen met posttraumatische dystrofie tot de ziekte van Duchenne, en van mensen die leiden aan myotone dystrofie tot de ziekte van Becker. Allen verdienen meer aandacht en een dag dat ze mogen zeggen: Doei dystrofie!

Meedoen? Tegen een donatie van minimaal 25 euro kan je meelopen. Het betreft een recreatieve loop zonder verdere verzorging of wegafzetting. Er zal een fietser meegaan ter ondersteuning. De route start op de Zeepromenade in Den Helder en gaat via duinen, een stuk strand, de Westfriese Zeedijk, recreatiegebied Geestmerambacht en een stuk grasland naar Alkmaar. Zeg jij ook doei tegen dystrofie?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Doei Dystrofie Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Doei Dystrofie Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.