vrijdag 2 maart 2018

Doei Dystrofie Loop

Den Helder (NH)

50 km
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Op 2 maart 2018 ren ik 50 kilometer door Noord-Holland tegen dystrofie. Van mensen met posttraumatische dystrofie tot de ziekte van Duchenne, en van mensen die leiden aan myotone dystrofie tot de ziekte van Becker. Allen verdienen meer aandacht en een dag dat ze mogen zeggen: Doei dystrofie!

Meedoen? Tegen een donatie van minimaal 25 euro kan je meelopen. Het betreft een recreatieve loop zonder verdere verzorging of wegafzetting. Er zal een fietser meegaan ter ondersteuning. De route start op de Zeepromenade in Den Helder en gaat via duinen, een stuk strand, de Westfriese Zeedijk, recreatiegebied Geestmerambacht en een stuk grasland naar Alkmaar. Zeg jij ook doei tegen dystrofie?

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Doei Dystrofie Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Doei Dystrofie Loop.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement Doei Dystrofie Loop.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Doei Dystrofie Loop.