zondag 17 april 2016

Kasteelloop De Halve van De Haar

Haarzuilens, gemeente Utrecht (UT)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Kasteelloop De Halve van De Haar is inmiddels verlopen.

Wil jij meedoen aan een uniek hardloopevenement met als hoogtepunt een ronde door het park en de tuinen van Kasteel de Haar? En wil je deel uitmaken van de derde editie van een van het snelst groeiende hardloopevenementen van Nederland? Kom dan op Tweede Paasdag (17 april) 2017 naar Haarzuilens voor de 3e editie van de kasteelloop 'De Halve van De Haar'!

De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt het prachtige kasteel wat omringt wordt door prachtige stijltuinen. De diverse lopen starten in de kasteeltuin, de finish vindt plaats in het kasteeldorp Haarzuilens. Het parcours voert verder door het pittoreske Haarzuilens, langs de Haarrijnse Plassen en door de oude dorpskern van Vleuten.

Na een overweldigend succesvolle eerste editie in 2015, klonk in 2016 het startschot voor de tweede editie van de kasteelloop De Halve van De Haar. Ruim 3.800 hardlopers liepen tijdens de tweede editie mee verdeeld over diverse afstanden, waarvan veruit de meesten deelnamen aan de halve marathon.

Online inschrijven voor deze editie kan t/m 2 april 2017 of totdat de limiet is bereikt (5.000 lopers). Of je nu een ervaren loper bent of net kennismaakt met het hardlopen, er is voor iedere loper een geschikte afstand:
o Halve marathon (21 KM)
o Kwart marathon (10.5 KM)
o Achtste marathon (5.25 KM)
o Jeugdlopen

Wil je deelnemen aan dit unieke sportevenement, schrijf je dan nu in!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Kasteelloop De Halve van De Haar.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Kasteelloop De Halve van De Haar zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.