zaterdag 31 december 2016

Genneper Parken Loop

Eindhoven (NB)

2 km - 4 km - 9 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Genneper Parken Loop is inmiddels verlopen.

Sportief voor het goede doel Zaterdag 31 december gaat de 11e editie van de Genneper Parken Loop van start! Een heerlijk sportief begin van jouw nieuwjaar begint al dit jaar! Nieuwjaarsdag valt op de eerste zondag in 2017 daarom wordt dit loopevenement een dagje eerder gelopen. Zo kun je meteen je goede voornemens inluiden met jouw deelname aan de kidsrun van 2 km, 4 km, 9 km of zelfs 15 km waar je dit jaar door en langs bijzondere locaties in de Genneper Parken loopt.

Het inschrijfgeld van de Genneper Parken Loop gaan naar een goed doel: De Genneper Parken Bulls. Deze E-hockey vereniging uit de Genneper Parken maakt het mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen. In de vorige edities is er voor de Genneper Parken Bulls een prachtig bedrag van €10.000 opgehaald, daar gaan we dit jaar natuurlijk weer voor!

Organisatie & Sponsors De Genneper Parken Loop wordt georganiseerd door Eindhoven Sport, Fontys Sporthogeschool, Sportformule, Hockeyclub Oranje-Rood, Eindhoven Atletiek, TopSupport en politie Brabant Zuid-Oost.
Hoofdsponsor Santino
HTML5 Icon
U kunt voorinschrijven tot en met .
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

AnnaTopSupport Teamloop De Anna-Topsupport Teamloop is een onderdeel van de Genneper Parkenloop. Deze teamloop is bedoeld voor iedereen die het jaar sportief wil afsluiten met een team van collega’s, vrienden of als vereniging. Alle teams zijn welkom.

De teamloop staat open voor teams van 5-8 personen. Als team kun je kiezen om 4 of 9 kilometer te lopen. Deelname aan de Anna-Topsupport Teamloop levert je team een paar exclusieve extraatjes op.

Opbrengst voor het goede doel
Deelname kost 96 euro per team van 5-8 personen. De opbrengst van de Anna-TopSupport Teamloop gaat naar goede doelen. Eén daarvan is de stichting Tegenkracht. Een Stichting die sportbegeleiding op maat biedt aan kankerpatiënten. Voor Sport. Tegen Kanker.

Inschrijven voor de Anna-TopSupport Teamloop kan nog tot 24 december.
Voor meer informatie klik

hierVoor de inschrijving van de Anna-TopSupport Teamloop gaat u naar
https://www.inschrijven.nl/2016/genneperparken2/

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Genneper Parken Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Genneper Parken Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.