zondag 27 november 2016

Holterbergclassic

Nijverdal, gemeente Hellendoorn (OV)

15 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Holterbergclassic is inmiddels verlopen.

De tocht zal worden gelopen over de Sallandse Heuvelrug. Start is vanaf camping Noetselerberg Holterweg 116 in Nijverdal, over een volledig onverhard parcours met smalle, kronkelige paden en wat klimwerk onderweg dwars door het Nationaal Park met prachtige heidevelden! Onderweg is er een gezellige drink- en eetpauze om even op adem te komen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Holterbergclassic.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Holterbergclassic zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Holterbergclassic.