zondag 27 november 2016

BIkkel Mee voor Atjeh 2016

Steenderen, gemeente Bronckhorst (GE)

6,5 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement BIkkel Mee voor Atjeh 2016 is inmiddels verlopen.

BIKKEL JIJ WEER MEE VOOR ATJEH?!

Op zondag 27 november a.s. organiseert Stan Drouen in samenwerking met Bart Breukink en Stichting Weeshuis Atjeh wederom een bikkelrun om geld op te halen voor Weeshuis Atjeh. De routes, bestaande uit een 6,5 km en 12 km route zal door de prachtige omgeving van Steenderen en Bronkhorst lopen en merendeel onverhard zijn. Het kan ook deze editie weer bikkelen worden vanwege de gure herfstomstandigheden. Maar dit alles doen we weer voor een goed doel!

Stichting Weeshuis Atjeh is opgericht om de kinderen die slachttoffer zijn geworden van de Tsunami in 2004 en hierdoor wees zijn geworden, een kansrijke toekomst te bieden. Naast de kansen en zelfredzaamheid vergroten staat Stichting Weeshuis Atjeh ook voor het voorzien in primaire levensbehoeften als veiligheid, onderdak, voedsel en kleding.

Bij het evenement kunt u kiezen uit twee afstanden en u kunt zelf bepalen of u wilt hardlopen of wandelen. Deelname kosten zijn 10 tijdens de voorinschrijving en deze loopt tot en met 20 november. Na deze datum is het 15. De opbrengst gaat naar Stichting Weeshuis Atjeh.

Durf je de uitdaging aan om mee te bikkelen in de 6,5 of 12 km run? Schrijf je dan in via de Facebookpagina van Bikkel Mee voor Atjeh of mail naar bikkelmeevooratjeh@gmail.com.
De run vertrekt vanaf sporthal Het Hooge Wessel te Steenderen om 10uur voor de wandelaars en om 11 uur voor hardlopers van beide afstanden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement BIkkel Mee voor Atjeh 2016.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement BIkkel Mee voor Atjeh 2016 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.