zondag 9 oktober 2016

Bosschenhoofdse Midsummerrun

Bosschenhoofd, gemeente Halderberge (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Bosschenhoofdse Midsummerrun is inmiddels verlopen.

Informatie:
- Inschrijven: Kan zowel via het inschrijfformulier, of op de dag zelf vanaf 10:00 tot een kwartier voor aanvang van de betreffende wedstrijd.
- Startnummers: U kunt zondag 9 oktober vanaf 10:00 uur uw startnummer ophalen bij Café Concordia (tegenover de kerk).
- Adres: Pastoor van Breugelstraat 72, 4744 AE Bosschenhoofd
Kleedruimtes en douchegelegenheid: Omkleden kan men bij Café Concordia (tegenover de kerk) of in de gymzaal van de basisschool ’t Bosschehart. Er is een douchegelegenheid in de gymzaal van de basisschool ’t Bosschehart.
- Start en finish: De start en finish vinden plaats bij Café Concordia (tegenover de kerk).
- Start 5 kilometer: – 11:00 uur.
- Start 10 kilometer: – 12:00 uur.
- Prijzen: Voor de 5 kilometer worden de eerste drie mannen en vrouwen gehuldigd. Voor de 10 kilometer geldt dit voor de eerste drie mannen en vrouwen in elke leeftijdscategorie (heren senioren, 35, 45, 55 en 65, voor de dames senioren, 45, en 55)(volgens WBLC). We hebben dit jaar ook € 50,- prijzengeld voor het parcoursrecord op de 5 en 10 kilometer. Huldiging direct na de betreffende wedstrijd.
- Parcoursrecord: Het parcoursrecord staat nu op 15.58 minuten voor de 5 kilometer. En voor de 10 kilometer staat het parcoursrecord op 33.25 minuten.
- Parkeren: Dit is mogelijk op het terrein van De Reiskoffer. Alleen te bereiken via de Seppedreef. Ook is er parkeergelegenheid op het “Midzomerplein“. Volg P Midsummerrun. Fietsenstalling aanwezig bij oude pastorie (tegenover Café Concordia). Zie ook ROUTEBESCHRIJVING – PARKEREN

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bosschenhoofdse Midsummerrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Bosschenhoofdse Midsummerrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.