vrijdag 21 oktober 2016

Nightrun Jayden citytrail

Goes (ZE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Nightrun Jayden citytrail is inmiddels verlopen.

Hardlopen en wandelen zoals je het nog nooit hebt gedaan
Nightrun Stichting Jayden is een onvergetelijke ervaring

De bekendste discotheek van Goes en omstreken, het grootste monument van Goes en een oude maar toch ook weer nieuwe garage, maken deel uit van het parkoers van de Nightrun van Stichting Jayden. Deelnemers doorkruisen niet alleen gebouwen maar worden in en rondom de historische binnenstad van Goes ook verrast door schitterende lichtprojecties, spannende geluidseffecten en livemuziek van verschillende artiesten.

Hardlopers kunnen kiezen tussen 5 of 10 kilometer, wandelaars lopen 5 kilometer. Kinderen tot 12 jaar kunnen ook inschrijven wanneer zij meelopen met een ingeschreven volwassen deelnemer. Welke afstand je ook kiest, deze citytrail by night van Stichting Jayden is sowieso een onvergetelijke belevenis. Bovendien steun je met je deelname de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Ben je verzekerd bij de hoofdsponsor verzekeraar NH1816? Geef dit dan aan bij je inschrijving, zij sponsoren namelijk 50 euro extra bij iedere verzekerde deelnemer. Inschrijven kan via www.stichtingjayden.nl.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Nightrun Jayden citytrail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Nightrun Jayden citytrail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Goes (ZE).
Meer hardloopevenementen in Goes (ZE).