zaterdag 10 december 2016

Stuwwal trail Winter editie

Doorwerth, gemeente Renkum (GE)

12 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Stuwwal trail Winter editie is inmiddels verlopen.

De Stuwwal bij Doorwerth - Heveadorp - Oosterbeek is direct gelegen aan de Rijn. Door ijsstuwingen in de geschiedenis zijn er hoogteverschillen ontstaan die een pittige uitdaging zijn voor Trailrunners. In een route van 20 kilometer worden 500 hoogtemeters genomen. De 12km afstand is een veelzijdige en pittige kennismaking met deze tak van sport. De Team Trail is er voor lopers die gezamenlijk deze strijd aan willen gaan. Met schitterende uitzichten om op adem te komen om vervolgens weer de volgende mooie single-track in te duiken. De winterse omstandigheden zullen zorgen voor een extra uitdaging, maar een warm en sfeervol onthaal bij de finish lonkt!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stuwwal trail Winter editie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stuwwal trail Winter editie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.