zondag 18 september 2016

Hemdykloop

Blauwhuis, gemeente Wymbritseradiel (FR)

5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Hemdykloop is inmiddels verlopen.

Loopgroep De Joksels in Blauwhuis organiseert ook dit jaar weer de Hemdykloop en wel op zondag 18 september. Dit jaar kan worden gekozen voor 5, 10 of 16 kilometer. Deze laatste afstand vervangt de halve marathon, die in voorgaande jaren werd gelopen. Verwacht wordt dat veel hardlopers die in training zijn voor de hele of halve marathon van de Berenloop later dit jaar, deze 16 kilometer zullen kiezen als trainingsmogelijkheid.
Karakteristiek aan de Hemdykloop is ongetwijfeld het prachtige parcours. De route voert langs de kronkelige Hemdyk en over smalle fietspaden. Het parcours is voor het grootste deel autoluw. De 16 kilometer gaat ondermeer over het Brekkenpad langs de oevers van de Oudegaaster Brekken. Deelnemers aan de 5 kilometer gaan voor een deel door het weiland.
De Hemdykloop is op zondag 18 september en alle afstanden gaan om 11.00 uur van start. Inschrijven kan in sporthal De Singel in Blauwhuis (Van der Looswei 4, 8615 LV). Hier is ook de start en finish. Inschrijven en meer informatie is te vinden op de www.joksels.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hemdykloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hemdykloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.