zaterdag 8 oktober 2016

Ren voor haar leven

Dordrecht (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Ren voor haar leven is inmiddels verlopen.

'Ren voor haar leven!'. Dat is het nieuwe hardloopevent van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan is dit echt wat voor jou! Op zaterdag 8 oktober 2016 gaan we hardlopen in Dordrecht en jij bent van harte welkom om mee te doen.

Kies uit 5 of 10 km rennen en zet je in voor kwetsbare vrouwen bij Stichting De Hoop! Zweten voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Ga jij deze leuke uitdaging aan? Super gezond voor jezelf Ún je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ren voor haar leven.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ren voor haar leven zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.