zondag 4 september 2016

Westerpark Run

Amsterdam (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Westerpark Run is inmiddels verlopen.

Op zondag 4 september vindt de 4e editie plaats van de Westerpark Run op het groene en historische terrein van de Westergasfabriek, die in vervlogen tijden de stad voorzag van energie.

Voor de run helpen we jouw kern en kracht te vinden met een yoga sessie naast de kenmerkende rauwe Gashouder, waarna je na het startschot zal rennen langs het imposante industriŽle decor van baksteen, beton en roestig ijzer.

Beloon jezelf na afloop met een heerlijke biologische lunch bij de Westerliefde en ontmoet andere sportieve deelnemers van de WPR.

De WPR wordt georganiseerd om de buurt van Westerpark sportief uit te dagen en om geld op te brengen voor een aardbevingsbestedinge huis van Bachi Amaa in Nepal.

Met jouw inzet maken we er een heerlijke mindful en sportieve dag van om hopelijk de wereld ietsjes fijner te maken om in te leven. Met name voor de kinderen die we proberen te helpen.

Stichting Bachi Amaa helpt kinderen aan onderdak, voedsel en scholing in Nepal. Een land dat geteisterd wordt door aardbevingen. Met en door jouw inzet tijden de WPR kunnen we deze kinderen een goede en veilige toekomst bieden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Westerpark Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Westerpark Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.