zondag 18 september 2016

XtraRun4kids Damloop MINI

Zaandam, gemeente Zaanstad (NH)

0,6 km - 2,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement XtraRun4kids Damloop MINI is inmiddels verlopen.

Ren jij met StartUp4kids mee voor het goede doel?

Met de XtraRun4kids Damloop MINI loop je mee voor extra scholing en kansen voor kinderen in ontwikkelingslanden!

Ben jij enthousiast, sportief en vind je goede doelen belangrijk? Dan is StartUp4kids op zoek naar jou! De vrijwilligersorganisatie wil met 100 sportieve en enthousiaste kinderen een team vormen dat loopt voor kinderen met een beperking in Ethiopië. Doe dus mee met de XtraRun4kids Damloop MINI op zondag 18 september in Zaandam en haal geld op voor het goede doel!

Wat is de XtraRun4kids Damloop MINI?
Op zondag 18 september 2016 vindt de mini Dam tot Damloop – een kinderloop – in het centrum van Zaandam plaats. Ruim 3.000 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar rennen met veel plezier een afstand van – afhankelijk van de leeftijd – 0,6 of 2,2 kilometer.
Vrijwilligersorganisatie StartUp4kids wil de uitdaging aangaan om sponsorgeld voor haar project in Ethiopië in te zamelen en is op zoek naar 100 enthousiaste, sportieve kinderen die mee willen lopen met de XtraRun4kids Damloop MINI. StartUp4kids is dus op zoek naar jou! Want als je meeloopt met de XtraRun4kids Damloop MINI, loop je mee voor het goede doel.

Wie is StartUp4kids?
StartUp4kids organiseert scholingsprojecten over de hele wereld en biedt ontwikkelingslanden financiële steun voor het uitvoeren van deze projecten. Ze biedt extra scholing op sociaal, financieel en persoonlijk vlak aan kinderen in Peru, Ethiopië, Oeganda, Guatemala en Nepal die het niet zo goed hebben als de kinderen in Nederland. StartUp4kids helpt deze kinderen zichzelf te ontplooien en kansen te benutten. In maart 2016 is StartUp4kids met pilots op Nederlandse basisscholen gestart en heeft ze een financieel en sociaal lesprogramma geïntroduceerd waarmee leerlingen leren ondernemen (project Klas4Klas). Misschien is StartUp4kids al in jouw klas geweest?

Waarom moet je meedoen?
Yvonne Roeterdink van StartUp4kids is heel erg trots op dit initiatief en vertelt waarom het zo belangrijk is dat je meedoet: “De XtraRun4kids Damloop MINI is ontzettend belangrijk om zo een gedeelte van het benodigde projectgeld, dat nodig is om de scholing voor kinderen met een beperking in Ethiopië te kunnen aanvullen. Daarbij is het mooie van deze loop dat één kind in Nederland – jij dus – dan één kind (met beperking) in Ethiopië aanvullende scholing kan geven met minimaal 25 euro sponsorgeld! Het zou toch fantastisch zijn als we dit doel bereiken? Dus, doe je mee?”.

Ben je niet ouder dan 13 jaar? Vind je StartUp4kids een goed doel? Wil je de kinderen in Ethiopië helpen?
En houd je van een sportieve uitdaging? Dan ben je geknipt voor de XtraRun4kids MINI!
Meld je aan – met toestemming van papa en mama – en doe mee! Supertof als je erbij bent!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.startup4kids.nl/damloopmini
Aanmelden is mogelijk tot 1 augustus 2016.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement XtraRun4kids Damloop MINI.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement XtraRun4kids Damloop MINI zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.