zaterdag 18 juni 2016

Golfrun 2016

Veendam (GR)

4 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Golfrun 2016 is inmiddels verlopen.

Golfrun is een sportief evenement dat plaats vindt op zaterdag 18 juni vanaf 16:00 uur bij Golfclub de Compagnie in Veendam. Het is een evenement waarbij je op een bijzondere manier kennis zult maken met de golfsport. Golfrun is een uniek concept dat nog nooit eerder is georganiseerd in Nederland. Golfclub de Compagnie in Veendam heeft dus een primeur.

Je kunt deelnemen aan verschillende clinics waarbij je leert afslaan, putten op de putting green en chippen. Deze clinics worden gegeven door een golfpro uit de golfwereld. Tevens heb je de keuze uit twee mooie routes dwars over de golfbaan. Er is een route voor hardlopers van ca. 4 km en een route voor wandelaars ca. 3km. De kosten zijn 10,- per deelnemer. De opbrengsten worden gedoneerd aan het Prinses Beatrix Spierfonds.

Voor meer informatie en aanmelding zie Facebookpagina:

Facebook.com/GolfrunVeendam of mail ons: golfrun2016@gmail.com
Inschrijven kan via: http://inschrijven.registro.nl/golfrun

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Golfrun 2016.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Golfrun 2016 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Veendam (GR).
Meer hardloopevenementen in Veendam (GR).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Golfrun 2016.