zondag 3 juli 2016

Ronde van Kralingen

Rotterdam (ZH)

1,4 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Ronde van Kralingen is inmiddels verlopen.

FAMILIELOOP
De Familieloop is vooral bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Zij kunnen naar keuze 1 of 2 ronden van 1400 meter hardlopen. Gezellig met het gezin of andere sportieve familieleden, in schoolverband of via een (sport)vereniging. Alle deelnemer(tje)s krijgen bij de finish een mooie medaille als aandenken. Voorafgaand aan de start zal er ook dit jaar weer een professionele warming-up worden verzorgd.

5KM STRATENLOOP POWERED BIJ LOXAM WORKXS
De Stratenloop is een gezellige prestatieloop van 5km. De stratenlopen zijn zeer laagdrempelig en werkelijk voor iedereen geschikt (v.a. 12 jaar); zowel voor startende lopers, als voor recreatieve lopers en wedstrijdlopers. Iedereen is van harte welkom om de gezelligheid te beleven en een mooie sportieve prestatie neer te zetten. Trek dus je loopschoenen aan en loop mee! Alle deelnemers krijgen een startnummer en er is digitale tijdwaarneming. Bij de finish is er voor alle deelnemers een leuke herinnering. De stratenlopen zijn leuk voor iedereen: tijdens de passages op de finish worden namelijk willekeurig prijzen weggegeven. Je hoeft dus niet vooraan te lopen om met een extra prijs naar huis te gaan.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Kralingen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ronde van Kralingen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.