zaterdag 1 oktober 2016

DiaBeatit Run

Rotterdam (ZH)

marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement DiaBeatit Run is inmiddels verlopen.

Het Diabetes Fonds organiseert op 1 oktober 2016 voor de vierde keer de DiaBeatit Run, een uniek Nederlands hardloopevenement waarbij samenwerken centraal staat om het einddoel te halen. Tientallen teams rennen in estafette een dubbele marathon van de Euromast in Rotterdam dwars door het Groene Hart naar het Olympisch stadion in Amsterdam.
De run is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper omdat de afstand die een teamlid loopt zelf bepaald kan worden. In totaal rent elk team 84 kilometer. Familie, vrienden en collega’s zijn ook meer dan welkom om het team te steunen als (fietsend) begeleider, sponsormanager, verzorger of vrijwilliger. Samen levert jullie een bijzondere teamprestatie!

Deelnemende teams steunen met deze run het goede doel. De opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van diabetes.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement DiaBeatit Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement DiaBeatit Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.