zaterdag 2 juli 2016

Rovers Run

Halsteren, gemeente Bergen op Zoom (NB)

1 km - 7 km - 14 km - halve marathon - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rovers Run is inmiddels verlopen.

De Rovers Run is een evenement dat sport, natuur en historie met elkaar verbind. Het beleg van Fort de Roovere door de Fransen in 1747 zal zich op 2 juli herhalen. De deelnemers zullen als Franse soldaten de verdedigingswerken van de Bergenaren (de organisatie) trotseren. Daarbij komen ze langs de mooiste stukken van de Brabantse Wal met bijvoorbeeld het mulle zand van de Bergse Heide als extra hindernis.
Door de grote verscheidenheid aan afstanden is dit een evenement wat voor vrijwel iedereen geschikt is. De Rovers Run maakt amper gebruik van verharde wegen, want 95 % van het parcours bestaat uit bospaden, mul zand en andere natuurlijke obstakels. Het parcours heeft de nodige hoogteverschillen waardoor je vaak heuvels op en af zal lopen. Gedurende de run zal je verrast worden door een veelvoud aan uitdagende hindernissen, die zowel gebouwd als van natuurlijke aard zijn. Voorbeelden hiervan zijn hoge trappen, steile hellingen, obstakels van autobanden en schuttingen. Durf jij het aan?


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rovers Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rovers Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.