zaterdag 16 juli 2016

Color Your Life Run

Bergen op Zoom (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Color Your Life Run is inmiddels verlopen.

Kleur, kleur en nog meer kleur, maar daarnaast heel veel fun. Deze Color Your Life Run van vijf kilometer wordt ook wel de leukste vijf kilometer op aarde genoemd en dat is niet voor niets. Wat de Color Your Life Run uniek maakt is het enorme groepsgevoel in een zeer uiteenlopende leeftijdscategorie. Alle deelnemers, jong, oud en zelfs de allerkleinsten beginnen geheel gekleed in het wit en bij elke kilometer worden zij ondergedompeld in een andere kleur. De Color Your Life Run draait niet om het neerzetten van de beste tijd, maar juist om op een leuke manier met elkaar gezond bezig te zijn. Na vijf kilometer te hebben gerend, gedanst, gehuppeld of gewandeld wordt iedereen als een kleurrijke held onthaalt. Het is de bedoeling dat het de meest vrolijke en kleurrijke dag van je leven wordt! Be healthy be happy be you!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Color Your Life Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Color Your Life Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.