zaterdag 25 juni 2016

Avondloop centrum Deurne

Deurne (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Avondloop centrum Deurne is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 25 juni wordt er in het centrum van Deurne een avondloop georganiseerd. Het parcours is een ronde van 2,5 km door de mooiste straatjes van hartje Deurne. Een erg laagdrempelig loopevenement, waarbij de estafetteloop (in teams van 4 personen 10 km afleggen) zich bij uitstek leent voor zowel ervaren als recreatieve lopers. De afstanden die worden aangeboden zijn de 5 en 10 km Rest-O-Ricus Run individueel evenals de 5 km DSD Business Run en 10 km Groepscare Estafetteloop.

Inschrijven voor de 5 en 10 km individueel kan op inschrijven.nl.
Inschrijven voor de 5 km DSD Business Run en 10 km Groepscare Estafetteloop kan via www.av-lgd.nl/businessrun en www.av-lgd.nl/estafetteloop.

Aanvang van de 10 km Groepscare Estafetteloop is om 19.00 uur.
De 5 en 10 km Rest-O-Ricus evenals de 5 km DSD Business Run vangen om 20.15 uur aan.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Avondloop centrum Deurne.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Avondloop centrum Deurne zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Deurne (NB).
Meer hardloopevenementen in Deurne (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Avondloop centrum Deurne.