zaterdag 10 september 2016

Meerhoven24

Eindhoven (NB)

2 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Meerhoven24 is inmiddels verlopen.

Sporten en daardoor je bijdrage leveren ten behoeve van een goed doel: Make A Wish Nederland. Dat kan bij het loopevenement Meerhoven 24, tijdens het tweede weekend van september. Op 10 en 11 september staat alweer de zevende versie van dit spektakel op de hardloopagenda.

Het programma zal zaterdag om 10:00 starten. Met een enorme groei naar 25 teams zullen ruim 300 estafette hardlopers hun ronden van 2,1 kilometer af gaan leggen. De ene voor de eer, anderen juist met Make-A-Wish in gedachten. Ook dit jaar gaat weer de hele opbrengst naar deze stichting. Vorig jaar kon ruim 85.000,- worden overgemaakt. De hoop voor dit jaar is om weer een mooi bedrag bij elkaar te lopen, want wat is er mooier dan ervoor te zorgen dat de allerliefste wens van kinderen met een ernstig levensbedreigende ziekte in vervulling wordt gebracht.


Naast de hoofdloop kunnen deelnemers tot op de dag zelf inschrijven voor een van de kortere afstanden. Op zaterdag is er om 18:30 uur de Run2Day Meerhovenloop over 5 10 of 15 kilometer.

Geen loper? Geen probleem want er is een heel programma met kindervermaak, optredende artiesten, straattheater etc. Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden om de lopers dat unieke, persoonlijke gevoel te geven, waar Meerhoven24 zo trots op is. Op zondag zullen de jongsten rond 11:00 uur hun 2,1 kilometer gaan lopen tijdens de Korein Kinderplein Kidsrun. Ook dan zijn er veel activiteiten, die allemaal gratis zijn. Om 12:00 uur is de finish van de estafetteloop en zal aansluitend de cheque overhandigd worden aan de directeur en junior ambassadeur van Make-A-Wish.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Meerhoven24.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Meerhoven24 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.