zaterdag 28 mei 2016

Five 4 Five

Eijsden (LI)

14,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Five 4 Five is inmiddels verlopen.

Op 28 mei a.s. wandelt, fietst of rent heel Limburg in Eijsden-Margraten om op die manier geld op te halen en aandacht te vragen voor het Kankeronderzoekfonds Limburg. Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van de businessvrienden van dit speciale fonds dat onderzoek naar bestrijding en behandeling van kanker ondersteunt. Er is in de gemeente Eijsden-Margraten een mooi en sportief parcours uitgezet dat langs de dorpen Sint Geertruid, Banholt, Noorbeek/Bergenhuizen en Mheer voert.

Five 4 Five
Five 4 Five is een sportieve prestatietocht voor familie, vrienden, kennissen en bedrijven. Iedereen kan meedoen voor minimaal € 25,- en op deze manier zijn steentje bijdragen aan dit goede doel. Bedrijven zijn met teams van 5 personen à € 625,- per team welkom. Een mooie manier om te laten zien dat ‘maatschappelijk verantwoord’ niet zomaar een kreet is. Verleden jaar werd € 27.000,- op deze sportieve wijze bij elkaar gebracht.

Route
Er is een parcours voor hardlopers met stijgingspercentages van 6% tot 12%. De hardlopers rennen 14,5 km. Langs het parcours zijn vijf pleisterplaatsen waar wordt gezorgd voor versnaperingen, muziek en gezelligheid.

Inschrijven
Meedoen is heel eenvoudig. U kunt zich inschrijven via www.five4five.nl/inschrijven. Bedrijventeam kunnen een email sturen naar info@five4five.nl voor hun deelname. Tot ziens op 28 mei.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Five 4 Five.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Five 4 Five zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Eijsden (LI).
Meer hardloopevenementen in Eijsden (LI).