zondag 11 september 2016

The Color Run Tropicolor

Utrecht (UT)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement The Color Run Tropicolor is inmiddels verlopen.

The Color Run™ bestaat 5 jaar en dat vieren wij met een eenmalige BIG BIRTHDAY PARTY op 11 September in Utrecht. We nemen je mee naar het strand aan de Haarijnseplas. Een tropische setting voor een feestelijke editie met nog meer kleur en nog veel meer FUN!

Het feestje begint al bij aankomst, maak een dansje of plezier op onze INFLATABLE PLAYGROUND met springkussens en met mooi weer ook in het water, niets is ons te gek! Dit jaar vind je op de route een gloednieuwe Tropicolor Zone waarin je gekleurd wordt met meerdere kleuren én verrukkelijke tropische geuren. Huppel, ren, dans of spring door de FOAM BUBBELS en stop bij een kleurrijke selfie spot langs de route voor jouw te gekke foto!

Zodra je gefinisht bent gaat het dak eraf met de leukste Dj’s op Rainbow Beach! Waan je op een tropisch eiland en zet je schrap voor de gezamenlijke kleurengooi! Een dag vol verrassingen en traktaties. The Color Run™ is jarig en dat vieren wij, ben jij erbij?

Net als elk jaar starten we met de kaartverkoop voor de teams! Zorg dat jullie op ZONDAG 1 MEI OM 10:00 UUR klaar zitten. Een team ben je vanaf 4 tot maximaal 12 personen. Wil je je met een grotere groep aanmelden? Stuur dan snel een email en meld je aan. Vergeet niet om met elkaar een team naam te bedenken, deze vul je in bij de aankoop van je tickets.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement The Color Run Tropicolor.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement The Color Run Tropicolor zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).