zondag 18 september 2016

Halve en Kwart Marathon van Cranendonck

Soerendonk, gemeente Cranendonck (NB)

0,4 km - 0,8 km - 1,2 km - 5 km - 10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Halve en Kwart Marathon van Cranendonck is inmiddels verlopen.

De Halve en Kwart Marathon van Cranendonck vindt plaats op zondag 18 september. Het is een schitterende recreatieve hardloopwedstrijd door het mooie natuurgebied van Cranendonck. Naast de afstanden van 21,1 km en 10,5 km kan ook meegedaan worden aan de 5 km-loop.
Start en finish van deze wedstrijden is bij sportpark De Braken in Soerendonk vanaf 10.45u. Iedere km wordt aangeduid en elke afstand is een aparte ronde. Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering na afloop en er zijn geldprijzen per categorie. Faciliteiten: drinkposten, verkeersregelaars, douche- en kleedruimten, parkeergelegenheid, gratis sportmassage.
De jeugd van de basisscholen kan meedoen met de (gratis) scholierenloop. Deze start om 9.45u. Voor je deelname hieraan krijg je een mooie medaille en er zijn bekers voor de snelste jongens en meisjes.

Kijk voor informatie op www.loopgroepcranendonck.nl of volg de ontwikkelingen op https://www.facebook.com/loopgroepcranendonck/
De voorinschrijving loopt t/m 11 september 2016. Op 18 september kan er nog ingeschreven worden tot 30min. voor aanvang van de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat bij het sportpark in Soerendonk.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve en Kwart Marathon van Cranendonck.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Halve en Kwart Marathon van Cranendonck zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.