vrijdag 3 juni 2016

The Walkthrough

Groningen (GR)

6,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement The Walkthrough is inmiddels verlopen.

Op vrijdagavond 3 juni 2016 zal The Walkthrough om 19:00 uur starten!

The Walkthrough is veelzijdig, ludiek en uniek! Het is niet alleen een hardloopevenement van A naar B, nee het gaat circa 6,5 km dwars door de meest bijzondere gebouwen van de stad Groningen. Gebouwen met een historisch karakter of architectonische hoogstandjes. Groningen is een stad met vele bijzondere panden. Elk met een eigen verhaal. Je komt dan ook op plaatsen waar je normaal niet snel zult komen, laat staan met je hardloopschoenen aan. Alleen of samen met familie of vrienden een unieke kans om Groningen op een andere manier te ontdekken.

Voor The Walkthrough geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen, iedereen van 18 tot 80 kan meedoen. (12-17 kan ook, maar dan onder begeleiding). Een gezellige avond uit dat al om 19:00 uur begint op de startlocatie bij de Mediacentrale en eindigt na circa 6,5 km met een drankje en muziek na de finish bij de Antonius Deusinglaan in Groningen.

The Walkthrough wordt extra gezellig door de toevoeging van kunst en muziek. Er komen diverse artiesten op en langs de route. Met een zeer uiteenlopende programmering. Klassiek, pop, jazz en alles daar tussen wordt opgenomen in het programma. Terwijl een 3D-tekenaar een ontwerp maakt naar vrije hand. Erg spectaculair, omdat het lijkt of je er (net als The Walkthrough) doorheen loopt.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement The Walkthrough.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement The Walkthrough zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.