zondag 6 maart 2016

Klokloze Loop

Ugchelen, gemeente Apeldoorn (GE)

2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Klokloze Loop is inmiddels verlopen.

Meedoen aan een wedstrijd waarbij niet de snelste wint? Doe dan mee aan de klokloze loop. Voorspel jij je eindtijd het beste, dan ben jij de winnaar!

Vooraf geef je de tijd op waarin je denkt jouw afstand af te leggen. Hardlopen, snelwandelen of gewoon wandelen, het mag allemaal, maar wel zonder klok. Je loopt dus zonder horloge, telefoon of andere tijdsaanduidingen en probeert je opgegeven tijd zo dicht mogelijk te benaderen.

Met de deelname aan deze loop steunt u via Roparun Team-122-Gelre-Ziekenhuizen Stichting RopaRun. Al het geld van deze loop komt volledig ten goede aan kleinschalige projecten in het kader van kankerpatiŽnten voor wie vaak geen genezing meer mogelijk is. "Leven toevoegen aan de Dagen, waar geen Dagen toegevoegd kunnen worden aan het Leven".

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Klokloze Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Klokloze Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.