zaterdag 5 maart 2016

Stadsrun Brejaart Sport en Casual

Breda (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Stadsrun Brejaart Sport en Casual is inmiddels verlopen.

Stadsrun Brejaart Sport & Casual

Omdat de allereerste editie van de Stadsrun zon daverend succes is geworden is er besloten voortaan elke eerste zaterdag van de maand een run te organiseren met ingang van 5 maart.

Voor deze runs wordt geen inschrijfgeld gevraagd!
Je loopt onder de deskundige begeleiding van onze sportinstructrice Rochelle door het centrum van Breda waarbij we als groep een sportief uurtje bezig zijn. Het draait hier niet om een wedstrijd, gezelligheid staat centraal. Tijdens deze run houden we ook een warming-up, stoppen we een aantal keren en aan het einde doen we een cooling-down.

Bij terugkomst staat er een sapje en wat lekkers en op je te wachten! Ook ontvangen alle deelnemers een diploma, een medaille en een leuke give away.

Schrijf je snel in! Inschrijven voor volgende edities is ook mogelijk.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar stadsrun@hotmail.com met daarin je naam, leeftijd en de sport die je (eventueel) beoefent of door een inschrijfformulier aan te vragen bij de kassa.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stadsrun Brejaart Sport en Casual.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Stadsrun Brejaart Sport en Casual zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Stadsrun Brejaart Sport en Casual.