zaterdag 3 september 2016

Run for KiKa Estafette

Hardenberg (OV)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Run for KiKa Estafette is inmiddels verlopen.

Van 2 tot en met 4 september vindt de eerste editie van Run for KiKa Estafette plaats. Deelnemers rennen in een team van vrienden, familie of collega’s 285 kilometer in 3 dagen. Van de start in Groningen naar de finish nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vraag nu meer informatie aan op: www.runforkikaestafette.nl. Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run for KiKa Estafette.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Run for KiKa Estafette zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Run for KiKa Estafette.