maandag 28 maart 2016

De Halve van De Haar

Haarzuilens, gemeente Utrecht (UT)

5,3 km - 10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement De Halve van De Haar is inmiddels verlopen.

De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt het sprookjesslot Kasteel de Haar dat oprijst uit een park met zwaar geboomte, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Lopers rennen langs statige lanen, slingerende waterpartijen, romantische bruggetjes, torens en transen, poorten en ophaalbruggen. Er worden diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en ge´nteresseerde beginners. Voor alle afstanden is een prachtig en afwisselend parcours samengesteld. Bij deze tweede editie is de start in het kasteelpark en de finish op de Brink in Haarzuilens. De Halve van De Haar biedt lopers een hardloop ervaring in een unieke omgeving met als nieuw element in het parcours de Haarrijse Plassen. Landgoed Haarzuilens, het uitgestrekte park en het kasteeldorp Haarzuilens vormen een voor Nederland exceptionele eenheid, een groene oase van rust en stilte in een steeds voller en hectischer wordende Randstad.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Halve van De Haar.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement De Halve van De Haar zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.