zaterdag 21 mei 2016

Brooklandrun

Bornerbroek, gemeente Almelo (OV)

0,5 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Brooklandrun is inmiddels verlopen.

Met grote regelmaat zijn individuele lopers in en rondom Bornerbroek te vinden om de conditie en gezondheid op peil te houden! Al langer speelde een aantal personen los van elkaar met het idee om een loop in Bornerbroek te organiseren.

Onze gezamenlijke passie voor sport en bewegen bracht ons bij elkaar. We hebben de koppen bij elkaar gestoken, hard gewerkt en zijn nu trots dat er een nieuw hardloopevenement is ontstaan!

Competitief, recreatief maar vooral sportief samenzijn was ons doel! Het evenement zal laagdrempelig zijn, maar zeker ook de sportieve loper uitdagen!
De route leidt je langs een aantal van de mooiste facetten van ons dorp. Over de weg maar ook via onverharde paden loop je over mooie boerenerven, het Brookerpad en natuurlijk langs de nieuwe Doorbraak. De bijzondere sfeer onderweg zal de De Brooklandrun tot een onvergetelijke ervaring maken!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Brooklandrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Brooklandrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.