zondag 25 september 2016

4e Den Haag Marathon

Den Haag (ZH)

0,0 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4e Den Haag Marathon is inmiddels verlopen.

De renwedstrijd over 21, 42 resp. 60 KM op 25 september worden niet georganiseerd in september 2016. Dit in verband met de parcourskosten van de organisatie aan verkeersregelaars, hekken en bebording voor de renwedstrijd in het licht van de beschikbare middelen. Ondanks gestage groei van Den Haag Marathon zijn de hoge kosten voor de renwedstrijd over de 3 lange(re) afstanden een drempel met grote invloed op de kostenverdeling over onze 7 individuele sub-evenementen (>70%).

In het licht van de huidige groeisnelheid en beschikbare middelen heeft de stichting Den Haag Marathon besloten de beschikbare middelen eerst in te zetten op meer lopers en duurzame groei van het evenement, zelfs als dat 1 of meer jaargangen ten koste van deze 3 renwedstrijden zou zijn.

De ingeschreven deelnemers voor editie 2016 wordt het inschrijfgeld terugbetaald. Dit ongewenste besluit is met het vaste voornemen, zodra de groei verder is en/of er dekking in de begroting is, weer de renwedstrijd over 42, 21 en 60KM aan te bieden. Net als in 2013-2015.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4e Den Haag Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4e Den Haag Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Den Haag (ZH).
Meer hardloopevenementen in Den Haag (ZH).