vrijdag 15 april 2016

Heerhugowaard City Run

Heerhugowaard (NH)

0,6 km - 1,1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Heerhugowaard City Run is inmiddels verlopen.

Op vrijdagavond 15 april 2016 is de tweede editie van Heerhugowaard Cityrun. Om je in 2016 een nog mooier hardloop evenement te bieden hebben wij het omgedoopt tot Heerhugowaard Cityrun by Night met veel meer entertainment en gezelligheid.

Bij dit ééndaagse hardloopevenement in Heerhugowaard hoopt de organisatie op ongeveer 3.000 deelnemers. Met een uitdagend en afwisselend parcours belooft het een waar hardloopfeest te worden voor zowel de beginnende als de zeer ervaren loper. Met de opbrengst worden lokale goede doelen gesteund.

Voor kinderen vanaf 5 tot en met 13 jaar zijn twee afstanden, namelijk de 600 meter en de 1,1 km. Voor volwassenen zijn er 2 afstanden. De kortste afstand is 5 km, daarnaast is er een afstand van 10 km. De 5 en de 10 km kan naast individuele lopers ook door businessteams worden gelopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Heerhugowaard City Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Heerhugowaard City Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.