zaterdag 21 mei 2016

Night Run

Helmond (NB)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Night Run is inmiddels verlopen.

Helmond, een stad naar je hart. Nog mooier is het om hard door die stad te gaan Ún je hart sneller te laten kloppen. Het liefst lichtvoetig. Stadsdelen waar je normaal winkelt, een terrasje pakt of gewoon wandelt en op andere momenten doorheen fietst worden nu speciaal voor jou vrijgemaakt om er te gaan hardlopen. In het avondlicht!

Op zaterdag 21 mei 2016 vindt de eerste Night Run Helmond plaats. Atletiekvereniging HAC en stichting JIBB hebben de handen ineengeslagen en organiseren samen een nachtelijke loopwedstrijd in het centrum van de stad.

Na lange tijd is het centrum van Helmond weer het toneel van een loopevenement. Er kan gelopen worden over 5, 10 of 15 km. Voor ieder wat wils dus. Voor de jeugd wordt een speciale loop over 1 km georganiseerd: de Light Run. Doel van het evenement is het stimuleren van lopen en sportiviteit onder een brede groep deelnemers. De loop is dus nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor wedstrijdatleten, maar ook voor de beginnende recreant die graag zijn of haar conditie wil testen.

Check www.hac-helmond.nl voor meer informatie en inschrijven!

- Inschrijven:
Doe mee en moedig je buren, je sportteam, je klasgenoten of misschien wel je ouders aan om de loopschoenen aan te trekken. Daag hen uit om samen een topprestatie te leveren. Je kunt je inschrijven tot en met 17 mei via www.inschrijven.nl.
Het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt 10,- euro ongeacht de afstand. Kinderen betalen 2,- euro voor deelname aan de Light RUN.

Let op: de eerste 300 inschrijvers ontvangen een gratis hoofdlampje!

Na-inschrijving:
Voorafgaand aan het evenement is er na-inschrijving. Hiervoor betalen volwassenen 12,- euro en kinderen 4,- euro. De na inschrijving sluit om 20:00 uur!

De organisatie wil echter alle deelnemers vragen om zoveel mogelijk vooraf online in te schrijven, in verband met het administratief gemak wat dit met zich mee brengt!

- Trainingsschema's:
De organisatie van de Night Run wil sport en beweging stimuleren in de regio Helmond. De voorbereiding hoef je dan ook niet alleen te doen. Je kunt op verschillende plekken in de stad terecht voor ondersteuning en coaching:
Je kunt je aansluiten bij Start to Run bij H.A.C. In 7 weken bouw je op van 1 naar 25 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan.Je kunt ook kiezen om te trainen onder gratis (!) begeleiding van Buurtsportcoaches van Jibb bij jouw in de buurt. Zij stemmen de trainingen af op ieder individu en bereiden je goed voor op de Night Run maar ook om daarna actief te blijven. Het kan zijn dat een Meet, Weet en Beweeg test onderdeel is van je programma. Voor meer informatie www.jibbhelmond.nl of info@jibbhelmond.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Night Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Night Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Helmond (NB).
Meer hardloopevenementen in Helmond (NB).