zondag 10 januari 2016

Heemparkloop

Zoetermeer (ZH)

1 km - 5 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Heemparkloop is inmiddels verlopen.

Elke 2e zondag van de maand organiseert de Zoetermeerse Atletiekvereniging ARV. Ilion de 5 km HEEMPARKLOOP en een 1km kinderloop.

Het parcours van de 5 km-loop start op onze atletiekbaan en gaat via het ECODUCT naar het Heempark. Via het Heemkanaal gaat het weer terug over het ECODUCT waarna de finish op onze atletiekbaan is.

Voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een 1 km loop, die naast het parkeerterrein start en de finish is na 11⁄2 rondje op de baan.

De HEEMPARKLOOP is een uitstekende testloop voor het meten van de conditie en is voor zowel leden als niet leden bedoeld. Deelname is op eigen risico.

Inschrijven:

Inschrijven kan alleen op de dag zelf vanaf 09.30 u in de Ilion kantine aan de Van der Hagenstraat 36 ( Van Tuyllsportpark).

Kleedruimten, douches en AED zijn aanwezig.
1 km kinderloop ( kinderen van 6 t/m 12 jaar ) start om 10.00 uur naast het parkeerterrein, inschrijfgeld 0,50
5 km recreatieloop start om 10.30 u , inschrijfgeld 3,00.
Na afloop van de recreatieloop is er voor alle deelnemers een flesje water.
De complete uitslag staat op de dag zelf vanaf 21.00 uur op de site ( www.ilion.nl )
De eerste Heemparkloop is op zondag 13 December 2015. Het programma voor 2016 is 10 januari - 13 maart - 10 april - 8 mei - 12 juni - 10 juli - 14 augustus - 11 september - 9 oktober - 13 november (Klaverbladloop) - 11 december.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Heemparkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Heemparkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Heemparkloop.