zaterdag 23 januari 2016

Brejaart stadsrun

Breda (NB)

1 uur 0 min
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Brejaart stadsrun is inmiddels verlopen.

Stadsrun Brejaart Sport & Casual

Wil jij het nieuwe jaar sportief starten?

Doe dan mee aan de Stadsrun van Brejaart Sport op 23 januari 2016.
Tijdens onze Stadsrun werken wij samen met Craft, Asics, Falke en Shock Absorber! De start is om 10.30 uur. Je loopt onder de deskundige begeleiding van onze sportinstructrice Rochelle door het centrum van Breda waarbij we als groep een gezellig maar sportief uurtje bezig zijn. Tijdens deze run houden we ook een warming-up, stoppen we een aantal keren en aan het einde doen we een cooling-down.
Bij terugkomst staat er een kopje koffie met wat lekkers op je te wachten!

Onder de deelnemers worden een dames en heren kledingset van Craft, een sportbh van Shock Absorber, runningsokken van Falke en schoenen van Asics verloot!!!

Daarnaast kun je profiteren van leuke acties in de winkel. Het inschrijfgeld is 10,00. Koop je op 23 januari iets in onze winkel, dan krijg je je inschrijfgeld terug in de vorm van 10,00 korting op je aankoop!


Mis deze actie niet en schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar stadsrun@hotmail.com met daarin je naam, leeftijd en de sport die je (eventueel) beoefent.

Asics-Falke-Shock Absorber-Craft

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Brejaart stadsrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement Brejaart stadsrun.
De uitslagen van het loopevenement Brejaart stadsrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda (NB).
Meer hardloopevenementen in Breda (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Brejaart stadsrun.