zaterdag 16 januari 2016

It all starts with oneRun

Nunspeet (GE)

8 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement It all starts with oneRun is inmiddels verlopen.

Heb jij zin om met vrienden, familie, collega's of met je bedrijf mee te rennen voor het goede doel? Dat kan! Op 16 januari is er een hardloopwedstrijd in teamverband (4 personen) voor oneMen en in het bijzonder voor pionier Gideon. oneMen is een organisatie die zich inzet voor verschillende pioniers in Afrika, Azie en Latijns-Amerika. Dit evenement is voor pionier Gideon, hij helpt straatkinderen in Ghana en heeft een auto nodig om meer kinderen te redden van het armoedige straatleven. Kom jij ook helpen?

De afstand is 8 kilometer (2km per persoon, ook zullen er opdrachten tussen zitten).Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement It all starts with oneRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement It all starts with oneRun.
De uitslagen van het loopevenement It all starts with oneRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nunspeet (GE).
Meer hardloopevenementen in Nunspeet (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement It all starts with oneRun.