zaterdag 23 april 2016

MS Motion

Maarssen (UT)

5 km - 10 km - 20 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement MS Motion is inmiddels verlopen.

MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement waarbij de ziekte MS landelijk op de kaart wordt gezet. De eerste editie vond plaats in 2014 en het wordt georganiseerd door het Nationaal MS Fonds.

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven van mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen. Aan MS Motion kun je deelnemen door je in te schrijven voor een wandelroute of hardloopafstand. Ook kan je met een team deelnemen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MS Motion.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement MS Motion zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Maarssen (UT).
Meer hardloopevenementen in Maarssen (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement MS Motion.