maandag 28 maart 2016

Klap tot Klaploop 26ste editie

Stadskanaal (GR)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Klap tot Klaploop 26ste editie is inmiddels verlopen.

De Klap tot Klaploop is een jaarlijks op tweede Paasdag te houden loopevenement van Musselkanaal naar Stadskanaal over verschillende afstanden. De afstand van de wedstrijd bedraagt 10 kilometer en gaat door de langste winkelstraat van Europa. Verder zijn er prestatielopen voor de jeugd over 500, 1.000 en 2.000 meter, recreatielopen over 5.000 en 10.000 meter, Nordic-Walking/sportief wandelen over 5.000 en 10.000 meter, wedstrijd wheelers en toertocht handbikers over 10.000 meter.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Klap tot Klaploop 26ste editie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Klap tot Klaploop 26ste editie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Klap tot Klaploop 26ste editie.