woensdag 25 mei 2016

Station tot Station Loop

Dalfsen (OV)

10 Engelse mijl
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Station tot Station Loop is inmiddels verlopen.

AU gecertificeerde 10 EM hardloopwedstrijd tussen de stations Ommen en Dalfsen. Van Ommen via Laarbrug, door de molen van Vilsteren, over de landgoederen van Hessum en Rechteren naar de finish in Dalfsen. 95% verhard door het prachtige Vechtdal. Inschrijving start 01 februari 2016, 18.00 uur. Maximaal 1500 deelnemers, voor overige informatie zie website organisatie.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Station tot Station Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Station tot Station Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Dalfsen (OV).
Meer hardloopevenementen in Dalfsen (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Station tot Station Loop.