zondag 3 januari 2016

New Years City Run

Rotterdam (ZH)

2,5 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement New Years City Run is inmiddels verlopen.

Een nieuw jaar begint met goede voornemens. Maak deze waar en begin 2016 sportief met de New Year’s City Run! In samenwerking met Stichting Ik Kies Bewust wordt ook dit nieuwe jaar dit unieke event georganiseerd. Meld je aan en ren op zondag 3 januari lekker mee op de afstanden 2,5, 5 of 10 kilometer in het Zuiderpark in Rotterdam. Het startschot is om 11:30 uur en je krijgt meer dan genoeg tijd om je afstand uit te lopen. Heb je nog nooit hardgelopen, of mogen de oliebollen er weer afgetraind worden? Dan is dit je kans om op een laagdrempelige en vooral leuke manier met ons mee te doen aan een sportieve prestatie.
Dus maak die bewuste keuze, schrijf je nu in en tot zondag 3 januari!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement New Years City Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement New Years City Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement New Years City Run.