zondag 3 januari 2016

Maximapark Seizoenslopen

Vleuten, gemeente Utrecht (UT)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Maximapark Seizoenslopen is inmiddels verlopen.

Athletic Point gaat vier keer per jaar op zondagochtend een prestatieloop organiseren in het Maximapark.
Er wordt gelopen op de geasfalteerde paden, ít Lint. Bij deze loop is zowel de beginner als de geoefende loper van harte welkom. Wij zorgen voor een veilig parcours, verzorging onderweg en natuurlijk de tijdregistratie. De eerste vier seizoenslopen zijn gepland op zondagochtend 3 januari, 24 april, 10 juli en 2 oktober 2016.

Afstanden
Er worden 2 afstanden uitgezet, te weten 5 en 10 km. Deze rondes zijn te combineren tot maximaal 25 km, zodat iedereen een afstand kan lopen die past. Je tijden worden bijgehouden. Je hebt dus je tijd op de 5 km, 10 km, 15 km, 20 km en 25 km. De start is om 10.30 uur. De Maximapark Seizoensloop is een mooi meetmoment, even kijken waar je staat. Wil je jouw doelen bijstellen en je eigen vorderingen bijhouden, dan kun je dus elk kwartaal bij deze Maximapark-seizoensloop terecht. Ook maak je kans op leuke prijzen, die na afloop van de prestatieloop worden verloot. De jeugd mag gratis deelnemen aan het parcours van 1 km of 2 km en start om 10.00 uur.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Maximapark Seizoenslopen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Maximapark Seizoenslopen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.