maandag 28 maart 2016

31e Lions Heuvelloop

Bloemendaal (NH)

2 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 31e Lions Heuvelloop is inmiddels verlopen.

De winnaars van de 15 km (dames én heren) ontvangen een overnachting voor 2 personen in een luxe kamer met Amerikaans ontbijt buffet in één van de Nederlandse Park Plaza hotels.

Afhalen startbewijs, na-inschrijving en verzorging: Sport- en Tennishal Tetterode, Tetterodeweg 15, Overveen, vanaf 09:30 uur.

De start vindt plaats op de hoek Lonbard Petrilaan - Hoge Duin en Daalseweg, Bloemendaal, 11.00 uur voor alle afstanden (de Familyrun om 10.30 uur).

Startnummer = Lotnummer

Bewaar je startnummer en kom na afloop van de loop naar de sporthal en kijk of je in de loterij­prijzen gevallen bent. De trekking van de loterij vindt om 11.30 onder leiding van de voorzitter van de Lions Heuvelloop Commissie plaats in de Tetterodehal.

De opbrengst van de 31e loop komt ten goede aan de Reddingsbrigade Bloemendaal, Stichting Baanfonds: vrijetijdsbesteding van mensen met een verstandelijke handicap in Zuid-Kennemerland en aan Vluchtelingen Haarlem.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 31e Lions Heuvelloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 31e Lions Heuvelloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.